Merhabalar, macronuzu kullanıyorum öncelikle elinize emeğinize sağlık çok güzel bir macro yapmışsınız.
Ben asas(dagger) ile pk atan birisiyim. Güzel bir macro veya pedal ararken sizin sisteme denk geldim. Sistemin çalışması özellikleri takdire şayan ve emek verilmiş elinize sağlık.
Ancak şunu sormak istiyorum. Oynadığım server 62/1 bir server son level 62.
Benim karşımda olan aynı item aynı özelliklerde asas ile vs atıyoruz. Ancak kendisi beni yarı canla kesiyor.
Ben mi ayarları yapamadım tam anlayamadım. Tek tuş ile hem minör attırmak hem skill attırmak istiyorum. Bu şekilde ayarlıyorum Skilleri atıyor, minörde atıyor ancak karşıda ki adamın nasıl yarı canı kalıyor anlayamıyorum. Dediğim gibi özellikler, itemler aynı. Aynı güçteyiz. Acaba macronun minör atmasında mı sıkıntı var yoksa bende mi sıkıntı var çözemedim. Bu sebeple güzel bir asas ayarına ihtiyacım var bu konuda yardımcı olur musunuz?
Son olarak şunu sormak istiyorum xx.xxx fiyata satılan ko pedallar var bunlardan daha mı seri bu macro yoksa aynı işlevi mi görüyor? Aklımda böyle bir soru işareti oluşmaya başladı. İlginiz için teşekkürler.